Ik heb met plezier mijn verhaal gedeeld met de media en hiermee al honderden mensen geïnspireerd hun doelen te bereiken.


Podcast

Eindbazen

Tijdens mijn trainingen in de voorbereiding op de opleiding bij het Korps Mariniers luisterde ik zelf tijdens het marsen of het uitbuiken regelmatig naar een podcast van Eindbazen Heel bijzonder en ontzettend leuk vond ik het dus om uitgenodigd te worden in hun studio en zelf in gesprek te mogen met deze mannen!

Work Life Design

Work Life Design gaat niet alleen over fantaseren over ideaalplaatjes en het waarmaken van ambities, maar ook over omgaan met teleurstelling en tegenslagen. Soms loopt het niet zoals je wilt en haalt het leven streken uit. Thema’s waar ik over mee kan praten. Na de PABO stond ik als kersverse juf voor de klas toen ik besloot voor de opleiding bij het Korps Mariniers te gaan. Dankzij deze keuze en keihard werken, werd ik de eerste vrouw ooit die tot deze opleiding toegelaten werd. Maar toen sloeg het noodlot toe. Ik brak mijn middenvoetsbeentje, kreeg een scheenbeenblessure en besloot vroegtijdig te stoppen met de bikkelharde opleiding.
Hoe reageer je op zo’n tegenslag? Wat doe je als je jouw droom in duigen ziet vallen? En hoe kijk je vervolgens naar je toekomstige carrière?
Dat bespreek ik samen met Geert Hidding in de 'Work Life Design' podcast #28 Hoe word je de eerste vrouw bij de opleiding van het Korps Mariniers?

 


Krant

Op een wel heel speciale dag, namelijk de Korps verjaardag, kon u mijn verhaal lezen op de voorpagina van het Algemeen DagbladSamen maakten wij ook een filmpje op de kazerne die u kunt bekijken door op de link te klikken.

Trots! Ik sta met een uitgebreid interview in de speciale kersteditie van de Volkskrant, met alle hoogtepunten uit 2018.

 

Wauw, het NRC nam extra de aandacht voor het 100 jarig bestaan van het vrouwenkiesrecht en beschreef 100 pionierende vrouwen. Wat een eer om met een uitgebreid interview in deze prachtige lijst te staan!

 


Televisie

Bij RTL Late Night werd ik 24 september uitgenodigd als tafelgast samen met Brigade- generaal Jeff Mac Mootry. 

Daar sprak de minister van Defensie , Ank Bijleveld een prachtige boodschap voor mij in. 


Twitter